Kiefer Sutherland kaotas vanglas väärikuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland agent Jack Baueri rollis seriaalis «24»
Kiefer Sutherland agent Jack Baueri rollis seriaalis «24» Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Kiefer Sutherland istus purjus juhtimise tõttu trellide taga ja ta tunnistas, et kaotas vanglas oma väärikuse.

Sarja «24» staar veetis 2007. aastal vanglas 48 päeva, kui oli tunnistanud purjus peaga autojuhtimist. Sutherland rääkisajakirjale Rolling Stone, et ta on minevikus rumalusi teinud ja ta imetleb seda, kuidas kantrilegend Johnny Cash oskas vanglaelust kirjutada.

Kiefer, kes kirjutas sõbra Jude Cole'iga kantrialbumi «Down in a Hole», üritab oma muusikaga Cashile austust avaldama.

«Johnny Cash kirjutas vanglas istuvatest meestest ja ta tegi seda alati väärikalt. Minu arust on see imetlusväärne. Olen ise mõned korrad rumaluste tõttu türmi sattunud ja võin öelda üht - kui sellest uksest sisse astud, kaotad oma väärikuse,» ütles Sutherland. 

Sutherland on aastaid muusikat kirjutanud, kuid alati tundnud survet, mis langeb näitlejatele, kes üritavad muusikas läbi lüüa. 49-aastane staar ei hooli enam inimeste eelarvamustest.

«Sellel on põhjus, miks ma alles nüüd albumi avaldasin - nüüd mul on lihtsalt kama. Viisteist aastat tagasi oleks see võimatu olnud. Uskuge mind, ka mind ennast panevad silmi pööritama muusikuhakatistest näitlejad. Ma ei saa kedagi eelarvamustes süüdistada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles