Adam Levine on šokis: see lihtsalt pole aus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Levine ja Christina Grimmie
Adam Levine ja Christina Grimmie Foto: SCANPIX

Reede õhtul, kui polnud veel selge, kas Christina Grimmie jääb pärast tulistamist ellu, avaldas Adam Levine Instagramis kurva sõnumi.

Maroon 5 ninamees oli 22-aastase lauljatari mentor sarja «The Voice» kuuendas hooajas. Christina oli ka Levine'i plaadifirma Island Records artist.

«Ma olen kurb, šokeeritud ja segaduses. Armastame sind nii väga, Grimmie,» kirjutas Levine Instagrami postitatud pildi all. «Me kõik palvetame, et sa sellest välja tuleksid. See lihtsalt pole aus!»

Kahjuks osutusid Grimmie vigastused surmavaks. 

Tundmatu mees tulistas noort lauljatari reedel autogrammijärjekorras kolm korda pähe. Grimmie vend pidas mehe kinni, kuid tapjal õnnestus ka ennast maha lasta. Politsei kahtlustab, et tegu oli hullunud fänniga.

Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Levine kommenteeris hiljem ajakirjale People: «Mina ja mu abikaasa süda on murtud. Tunneme tema perekonnale sügavalt kaasa. Christina oli naturaalne talent, mida näeb väga harva. Ta võeti meilt liiga vara. See on järekordne mõistetamatu vägivallaakt. Ma ei suuda siiani mõista, kuidas sellised asjad maailmas jätkuvalt toimuda saavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles