Galerii: Superstaariks pürgijad andsid Pärnus avapaugu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" eelvoor Pärnu kontserdimajas.
"Eesti otsib superstaari" eelvoor Pärnu kontserdimajas. Foto: Ardi Truija

Pärnu kontserdimaja täitus täna noortega, kes soovivad lennata neljandat hooaega toimuval konkursil "Eesti otsib superstaari" komeedina kohalikku muusikataevasse.

Pärnu eelvoorus, mis on neljast eelvoorust esimene, võis silma järgi võtta osa sadakond noort laulumeest ja -naist. Superstaariks pürgijate seas oli lauljaid, kes varemgi samal karussellil kaasa keerelnud, aga neidki, kes oma lauluoskust kaamera surina ja range žürii ees esimest korda näidata soovisid.

Paljudel superstaariks pürgijatel oli kaasa võetud  kitarr, millega tänavu enda etteastet saata võib.

"Superstaari" saate eelmiste hooaegade Pärnu eelvooruga võrreldes oli täna kontserdimajas siiski vähem rahvast, teadsid saate üritustel kogenud kohalkäijad rääkida.

Esimeses kümmekonnas staariks pürgijast oli vaid üks õnnelik, kes saatesarja kohtunikelt Maarja-Liis Ilusalt, Mihkel Raualt ning Rein Rannapilt kollase pileti ehk pääsu järgmisse vooru lunastas.

Edasipääsust ilmajääjatest oli mõnigi sügavalt pettunud olemisega. Teised mitte edasipääsenud võtsid asja pealtnäha rahulikult ja suuremate emotsioonideta.

"Eesti otsib superstaari" järgmised eelvoorud toimuvad 22. ja 23. jaanuaril Tallinnas, 29. ja 30. jaanuaril Tartus ja 6. veebruaril Jõhvis.

Teleekraanile jõuab "Superstaari" sari märtsis.

Vaata, kes "Superstaari" saate Pärnu eelvoorus kaasa lõid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles