Juba täna! «Hallo, Kosmos!» sünnipäeval laulavad Mick Pedaja ja Maarja Nuut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann ja Mick Pedaja Tallinnas Kultuurikatlas
Jüri Pootsmann ja Mick Pedaja Tallinnas Kultuurikatlas Foto: Rasmus Kooskora

Täna õhtul kell 18-22 tähistab Raadio 2 saade “Hallo, Kosmos!” Apollo kinos Solarises kuuendat sünnipäeva, mille avab oma muusikaga Mick Pedaja ning lõpetab kontserdiga Maarja Nuut. Saatesarja esimese raamatu “Hallo, Kosmos! Palju õnne” esitlusel toimub ka saate avalik salvestus, kus õnnelikkusest arutlevad Tiina Jõgeda, Alar Ojastu ja Jan Uuspõld.

“Õnn tähendab minu jaoks tervel eluetapil olevat igapäevast headust ja jagamist. Esmalt tuleb tunda seda enda südames ja siis saab jagada kaaslase ja partneriga. Ma arvan, et kohaolu on minu isiklik õnnevalem. Kui sa tuled õhtul koju ja näed seda armastavat ja ootavat pilku, siis see on tunne, mida tahaks, et iga inimene saaks kogeda,” mõtiskleb õnne olemuse üle muusik Mick Pedaja. 

“Õnnevalemeid ma ei jaga. Arvan, et õnn tuleb ja läheb, ja siis jälle tuleb. Selles see võlu ongi,” sõnab Maarja Nuut, kes esitab sünnipäevalistele muusikat oma hiljuti ilmunud albumi “Une meeles” pealt.

Saate “Hallo, Kosmos!” avalikul salvestusel otsivad vastuseid küsimustele “Mis on õnn?” ja “Mida peaks inimene teadma ja tegema, et olla õnnelik?” Eesti Ekspressi iganädalase kolumni “Õnne valem” autor psühholoog Tiina Jõgeda, teadlikkuse õpilane ja õpetaja Alar Ojastu ja näitleja Jan Uuspõld. Vestlus veab saatejuht Ingrid Peek ning oma küsimusi saab küsida ka publik saalis.

Foto: Raadio 2

Raadio 2 saade “Hallo, Kosmos!” on iganädalane sise- ja väliskosmilistes avarustes, ilmavaadete perifeerias ja avangardis seiklev audiorännak. Eetris neljapäeviti kell 20 ja kordusena pühapäeval kell 14.

Raamatu “Hallo, Kosmos! Palju õnne” esitlus toimub Raadio 2 saate “Hallo, Kosmos!” kuuendal sünnipäeval – esmaspäeval, 13. juunil kell 18-22 Apollo kinos Solarises.

Ajakava:

18.00 – Mick Pedaja 

seejärel kõned, sõnavõtud, raamatu esitlus, üllatused ja väike paus

19.30-21 – saate “Hallo, Kosmos!” avalik salvestus – vestlusringis osalevad Tiina Jõgeda, Jan Uuspõld, Alar Ojastu, Ingrid Peek

21-21.45 – sünnipäeva lõpetab kontserdiga Maarja Nuut

Foto: Ain Liiva

Inspiratsiooniraamat ja õnneõpik “Hallo, Kosmos! Palju õnne” koondab endas saate “Hallo, Kosmos!” viimase kuue aasta saatekülaliste isiklikud õnnelikkuse õpetused. Väljaandja kirjastus Pilgrim, koostaja Ingrid Peek, loovtoimetaja Martin Palm, keeletoimetaja Leelo Laurits, kujundaja Lauri Tuulik.

Info raamatu kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles