Elu24 Soomes! Ameerika staar Mike Posner andis vägeva eksklusiivkontserdi ja saatis Eestile tervitused

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 9.juunil kostitas eksklusiivselt fännidele ja meediapartneritele mõeldud kontserdil väärt muusikaga Ameerika artist, laulukirjutaja ja produtsent Mike Posner, kes on koostööd teinud muuhulgas superstaaridega nagu Justin Bieber, Maroon 5, Avicii, Pharrell Williams, Big Sean, Wiz Khalifa, Nelly, Snoop Dogg ja paljud teised. Elu24-l avanes eksklusiivne võimalus meest oma silmaga kaeda ning kuulsaid hitte oma kõrvaga kuulda.

Helsingis toimunud eksklusiivne fännide jaoks mõeldud kinnine kontsert Kaivohuones tõi kohale täismaha fänne, kelle kütsid kuumaks kohalikud artistid ja siis kauaoodatud Mike Posner ise.

2010.aastal albumiga «31 Minutes to Takeoff» tuntuks saanud Mike vaevles tähelepanu tõttu depressiooni käes ning oli mõnda aega avalikuse eest varjus. Sel aastal naasis staar püünele albumiga «At Night, Alone», mis lennutas mehe taas suurele huviorbiidile. 

Foto: Universal

Tõelise rahvusvahelise tuntuse tõi mehele 2015.aastal loodud hitt «I Took a Pill in Ibiza», mis sai omale tantsulise remixi ja ööklubide vallutaja SeeBi sulest. See lugu kostus live'il loomulikult viimasena ja enne kaasaelamist haaras iga teine fänn publikus välja oma nutitelefoni, et loo algus jäädvustada.

Foto: Universal

Tuleb tõdeda, et mees on heas vormis ning depressiooni ilmingutest ei paista olevat märkigi. Enamasti naispublikust koosneva rahva hoidis Posner pidevalt tantsuhoos, pani kaasa laulma ning väljendas tänulikkust hea vastukaja eest. 

Foto: Universal

Fännide seas oli ka loosi teel kontserdipileti võitnud kaks Eesti kaunitari Merilin Hoomatalo ja Õnne-Liis Ennok, kes lausa särasid õnnest, sest said isiklikult kohtuda Mike Posneriga ning vägevat live'i täiel rinnal nautida.

Live'i vaadates, professionaalset bändi kuulates ja Posneri suurepärast vormi imetledes tekkis mõte, et see mees kuulub kindlasti suurtele lavadele ning üsna mahukas ja igal nädalal tuntud artiste host'iv Kaivohuone jääb tema jaoks kindlasti liiga pisikeseks.

Foto: Universal

2010-2014.aastani tuure teinud mees esineb sel aastal enamasti Suurbritannias ja USAs ning on soojendanud suurtel lavadel Justin Bieberit, Keshat ja Demi Lovatot ning Nick Jonast sel aastal.

Loodame teda varsti näha ka Euroopa suurtel lavadel, sest kontsert oli vägev!

Vaata galeriist, kuidas kontsert möödus ja kuula Mike Posneri videotervitust Eestile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles