Õllesummer Festival esitleb: «Pootsmann. Jüri Pootsmann»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Videokaader

Jüri Pootsmann astub 9. juulil festivali Estrella pealaval üles võimsa live’iga, kus teevad kaasa ka Kristel Aaslaid, Johanna Eenma (I Wear* Experiment), Metsakutsu ning All Starskoor, mis koosneb Jüri tuntud muusikutest sõpradest.

Pootsmanni repertuaarist tulevad esitusele absoluutselt kõik armastatud palad, eesotsas edetabelite vaieldamatu lemmiku ja number üks positsioone vallutanud hittlooga «Aga siis». Kindlasti kõlab värskelt ilmunud suvesingel «Nii või Naa» ning oodata on veel uut materjali sügisel ilmuvalt plaadilt, mille produtsendiks on Sten Šeripov.

Lisaks lubab Jüri laulda esmakordselt pärast superstaarisaadet ka Prince’i lugu «Purple Rain». «Oleme bändiga selle pärast täitsa elevil,» räägib Pootsmann võimalusest teha oma austusavaldus Prince’ile. 

Eriliseks teevad selle kontserdi ka külalised: Kristel Aaslaid, Johanna Eenma (I Wear* Experiment), Metsakutsu ja koor, mis saab kokku pandud eelkõige Jüri sõpradest, tuntud muusikutest, kellest mõnega ta varemgi koos on musitseerinud.

Jüri jaoks on Tallinna Lauluväljaku kontsert tähelepanuväärne: «Esinen koos kooriga, kuhu olen kutsunud eelkõige oma sõpru. Kes täpselt kaasa teeb, näeb sel õhtul! Samuti on mul alati olnud salajane unistus esineda sellises legendaarses ja Eesti rahva jaoks sümboolses kohas, nagu seda on Tallinna Lauluväljak.»

Lavaline kontseptsioon luuakse läbi võimsate erilahenduste, spetsiaalse kujundusega ning pealava võimalusi maksimaalselt muusika ja suurkontserdi toeks rakendades. Festivali peakorraldaja Marje Hansar on Jüri Pootsmanni suur fänn ja lubab võimsat kontserti: «Esimesest superstaarisaatest peale kujutasin teda ette meie festivalil esinemas. Meie pealava kontserdid on alati eriproduktsiooniga ning Jüri Pootsmann on kindlasti üks nendest artistidest, kes selle lava ära täidab.»

Pootsmanni kontserdi ja ühtlasi kogu festivali lõpetab ülivõimas muusikasse lavastatud ilutulestik. «Pootsmann. Jüri Pootsmann» kontsert toimub 09. juulil Estrella pealaval kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles