Indiast pärit Sindhu Prem tutvustab nädalavahetusel Eestis alateadvusesse sisenemise vahendeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus Punes
Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus Punes Foto: OSHO keskus

17.-19. juunini toimub Tallinnas äsja avatud Tao Keskuses kursus, kus Indiast saabunud juhendaja Sindhu Prem tutvustab esmakordselt Eestis vahendit alateadvusesse sisenemiseks ehk Transomatic dialogue meetodit. See loodi 1993. aastal vastavalt Osho poolt antud juhistele ning loojaks oli Osho õpilane ja tema isiklik hambaarst Devageet.

Ainult mõned juhendajad kogu maailmas on saanud väljaõppe Devageet’i poolt seda meetodit kasutama. Üks tema õpilastest, Sindhu Prem, on kasutanud seda meetodit, pakkudes seansse ja kursuseid juba mitmeid aastaid ning ta teeb seda nüüd esmakordselt ka Eestis.

Transomatic dialogue meetod võimaldab tervenemist sügavaimal tasandil, lubades inimesel ligi pääseda oma allasurutud mälestustesse, mõista kuidas need mõjutavad tema elu ning seejärel lasta lahti nendest. Selle meetodi abil võib siseneda ka mälestustesse oma eelmistest eludest, kuna teatud käitumismustrite juured võivad paikneda seal. Kursusel liigutakse tagasi ajas, kogedes uuesti ka võib olla eelmistes eludes kogetut.

Inimkeha (füüsiline, vaimne, emotsionaalne, spirituaalne) ei ole ainult hingekandja, vaid on ka mälestuste ja kogetud sündmuste ladu – need on mälestused, mis mingil põhjusel on allasurutud. Enamus füüsilisi, emotsionaalseid, vaimseid probleeme või spirituaalseid blokeeringuid on tundemärgid nendest mälestustest, mida on vaja mõista (vajalikud õppetunnid omandada) ning seejärel vabastada.

Inimkeha omab suurt võimet, et tervendada ennast, et saada tagasi oma loomulik tasakaal ja harmoonia, kui on mõistetud ja vabastatud need allasurutud mälestused. Tulemusena muutub elukvaliteet, olles leidnud sisemise ja välise harmoonia ning liikudes oma teekonnal suure kindluse ja usaldusega.

Kursus toimub kolmel päeval. 

Rohkem infot leiab SIIT!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles