Elu24 video! Reket ja Metsakutsu panevad paika, kes on Kõik Boyzi kõige ilusam, tugevam ja osavam räppar

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle suve suurkontsert KÕIK BOYZ toob 07. juulil Õllesummeri Festivali Estrella pealavale hetke kõige aktuaalsemad hiphopparid. 

Üles astuvad viis viimase aja ja antud hetke kõige aktuaalsemat tüüpi Eesti hiphopis: vägesid juhatav Genka, paljude südameid vallutanud Reket, viimasel aastal auhinna võitnud Beebilõust, kiirelt tippu jõudnud ja püsima jäänud Suur Papa a.k.a. Arop ja mitmel rindel tegusid tegev Metsakutsu. Ei puudu ka tunnustatud DJ Paul Oja.  Nad said kokku, kui Genka nad kord koos suure laua taha sööma kutsus, millest sai video, mida nüüdseks on Youtube’is üle kahe miljoni korra. See oli lugu «Kõik», tänu millele neid ka niimoodi kutsuma hakati. 

Vaata intervjuust, mida räägivad Reket ja Metsakutsu 7. juulil Õllesummeril toimuvast suurkontserdist ja millised Kõik Boyzi liikmed pälvivad nende sõnul järgmised tiitlid: kõige ilusam liige, kõige targem liige, kõige parem räppar, kõige tugevam liige, kõige suurem naistemees ja kõige suurema hobuse omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles