Galerii: Balloon Tallinn avapidu koos Sushi Plaza ja Reketi peoga

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Tallinna põnevaim atraktsioon Balloon Tallinn ja linna parim sushi restoran Sushi Plaza avasid suvehooaja suurejoonilise peo ja Reketi kontserdiga.

Foto: Balloon Tallinn

Sushi Plaza avas Balloon Tallinna paviljonis suvise Pop Up Lounge’i, mis lisaks heale sushile pakub juurde mõnusa väliterrassi atmosfääri, põnevaid kokteile ning rohkelt D-vitamiini!

Foto: Balloon Tallinn

Avamispidu kestis hommikutundideni ning Balloon Tallinn lendas terve öö! 

Plaate keerutasid JaanJaago ja Dr. Philgood ning peaesinejaks ei keegi muu kui Reket, kes saabus lavale staarilikult helikopteriga. 

Foto: Balloon Tallinn

Peolised nautisid imeilusaid vaateid linnale ja merele, linna parimat sushit, maitsvaid kokteile ja vinget muusikat! Õnnelikud fännid said Reketilt kallistusi ning tegid räppariga selfisid.

Foto: Balloon Tallinn

Balloon Tallinn on heeliumiga täidetud ning maa külge ankurdatud pall, mille vaateplatvorm ehk gondel lennutab tuulevaikse ilma korral kuni 30 inimest korraga ning võimaldab reisijatel nautida panoraamvaateid kuni 120 meetri kõrgusel. 

Balloon Tallinn asub Tallinna Sadama kruiisi kai ääres – orientiiriks linna kohal kõikuv hiiglaslik õhupall!

Vaata meeleolukaid peopilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles