Uskumatu! Endine elumees Charlie Sheen jättis maha joomise, uimastid ja isegi naised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheen tunnistas, et pärast HIV diagnoosi avalikustamist mullu novembris on ta suutnud enda elu täielikult ümber pöörata.

50-aastane elumees ütles ajalehele Sunday People, et meeletu pidutsemine on tema jaoks minevik.

«Nüüd on mu elus tähtsaim trenn ja tervislik toitumine. Ma ei satu enam tsüklisse, ma ei joo enam palju. See kõik tulenes enesevihkamisest ja häbist,» seletas ta. «Tahtsin end niimoodi reaalsusest eraldada. Kuid siis ärkasin ühel päeval üles ja otsustasin, et aitab. Ma ei käi kohtamas, sest mul on oma tervise ja perekonnaga piisavalt tegemist.»

Sheeni sõnul on haigus tänu uuele ravimile kontrolli all ja ta tunneb end hästi.

«Mind kutsuti osalema uue ravimi Pro 140 uuringutes. Ma olen üks katsejänestest. Kui muidu pean iga päev võtma peotäie pille, siis selle ravimi puhul piisab ühest süstist nädalas. Mul sai just läbi kaheksas nädal ja tulemused on imelised. Mul pole enam migreeni ja seedeprobleeme. Usun tõsiselt, et tegemist on HIVi tulevikuravimiga,» rääkis Sheen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles