Edetabel: millised saavad olema selle suve hitid?

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika staar Mike Posner esines kinnisel üritusel fännidele
Ameerika staar Mike Posner esines kinnisel üritusel fännidele Foto: Universal

Maailma suurima veebipõhise muusikateenuse Deezer statistika annab põhjust ennustada, et selle suve hittideks saavad Mike Posneri «I Took a Pill in Ibiza», Sia poplugu «Cheap Thrills» ja Justin Timberlake’i värske hitt «Can’t Stop the Feeling!». Loe Elu24 intervjuud Posneriga siin.

Eestis Deezerit esindava Tele2 tootedirektor Katrin Aroni sõnul on juba mitu kuud Deezeri kuulatuimate laulude edetabelites juhtpositsiooni hoidnud Alan Walkeri elektroonilise tantsumuusika hitt «Faded». «Praegune kuulamisstatistika annab aga kinnitust, et Mike Posneri Ibiza-teemaline suvelugu edestab Alan Walkerit juba juuni populaarseimate lugude edetabelis,» sõnas Aron.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Suurt edu prognoosib Aron ka Justin Timberlake’i mai keskel Eurovisioonil esmaesitletud hitile «Can’t Stop the Feeling!», mis on lühikese ajaga võitnud publiku südamed ning saavutanud märkimisväärse positsiooni juba maikuu kuulatuimate lugude seas. «Tegemist on kaasahaarava suvehõngulise looga, mis tõuseb lähiajal kindlasti edetabeli esikolmikusse,» sõnas Aron.

Ainsa eurolauluna kuulatakse Baltimaades jätkuvalt Eurovisioonil viienda koha saavutanud Rootsi hurmuri Fransi lugu «If I Were Sorry», mis lööb laineid eelkõige just õrnema soo esindajate seas. Lugu on Eesti naiste lemmiklaulude edetabelis Aroni kinnitusel lausa teisel kohal.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Eestlaste poolt enim kuulatud muusikapalad mais 2016:

Alan Walker «Faded»

Mike Posner «I Took a Pill in Ibiza»

Sia «Cheap Thrills»

Twenty One Pilots «Stressed out»

The Chainsmokers «Don’t Let Me Down»

Frans «If I Were Sorry»

G-Eazy «Me, Myself & I»

Jonas Blue «Fast Car»

Lost Frequencies «Are You With Me»

Major Lazer «Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG)»

Eesti lugudest jõudis kuulatuimate lugude edetabelisse tänu õrnemast soost kuulajatele vaid Jüri Pootsmanni «Play», ent laul positsioneerus kuulatavuselt alles 38. kohale. 

Foto: Maja Suslin/TT/TT NEWS AGENCY

Deezer on 40 miljoni muusikapalaga maailma suurim veebipõhine muusikateenus, millel on 16 miljonit aktiivset kasutajat 186 riigis. Deezeril on Eestis enam kui 40 000 registreeritud kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles