Uskumatu! Seksikas Jennifer Lopez vihkas oma kurvikat keha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv taunib tagumikuväristajatest staare nagu Nicki Minaj ja Jennifer Lopez
Kerli Kõiv taunib tagumikuväristajatest staare nagu Nicki Minaj ja Jennifer Lopez Foto: music.com

Kuum lauljanna Jennifer Lopez, kes on kuulus ka oma kurvika keha poolest, tunnistas, et ta vihkas oma kurve, aga õpib neid hindama ja hoidub end teistega võrdlemast.

Popstaarist hitimeister, kes kasvatab 8aastasi kaksikuid Maxi ja Emme'i koos oma ekskaasa Marc Anthony'ga, tunnistas, et ta on õppinud oma keha hindama, nagu see on, ja julgustab ka teisi seda tegema, vahendab Female First.

46-aastane sekspomm jutustas, et raske on hoiduda end teistega võrdlemast. «Ma mäletan, et mõtlesin - ma ei ole piisavalt kõhn, sest mul on kurvid.»

«Ma olen õppinud, et tervislik olemine ja end hästi tundmine ei ole selleks, et oleks mingi konkreetne kehatüüp, see on individuaalne. End ilusana tundmine on suhtumine ja me peaksime kõik vaatama ilusatele asjadele, mida me endas armastame, hoolimata sellest, kuidas meie kehad tunduvad teistega võrreldes,» rääkis Jennifer Lopez.

Naine lisas, et teda hoiab õnnelikuna trenn ja tantsimine. «Kui mul enesekindlust lakkab, ma tantsin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles