Pilk peale! Weekend Festival Balticul esinev The Second Level avaldas Eestis filmitud video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Second Level (kodanikunimega Daniel Helenius)
The Second Level (kodanikunimega Daniel Helenius) Foto: promo

The Second Level (kodanikunimega Daniel Helenius) ilmutas oma esimese singli "Monday" ning video, mis on osaliselt filmitud Weekend Festivalil. Video on filmitud Eestis ning on kasutatud enne avalikustamata materjali Weekend Festivali lavatagusesest. Video valmis Vita Pictura Productions ja Weekend Festivali koostöös.

Soome päritolu The Second Level on oma lühikese karjääri jooksul jaganud lava paljude staaridega - 2014. aastal oli ta üheks külalisesinejaks David Guetta Tallinna lauluväljakul toimunud showl ning möödunud aastal Soomes toimunud Weekend Fastivalil esines ta rohkem kui 30 000 inimese ees.

The Second Level esineb 4.-6. augustini Pärnu rannas toimuval suve suurfestivalil Weekend Festival Baltic. Samuti saab Soome lootustandvat plaadikeerujatat kuulda ja näha festivali järelpidudel.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles ligi 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised. Piletid festivalile on müügil kodulehel ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles