Linna kõige lõbusam pidu – BAILE-bon avas suvehooaja korraga Varblase terrassil ja ööklubis Privé

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 17.juunil toimus suurejooneline linna kõige lõbusama peo BAILE-bon suvehooaja avapidu, mis esmakordselt ajaloos hõlmas korraga suurt välikohvik VARBLANE terrassi ja ööklubi PRIVÉ!

Foto: Maksim Toome

Vaatama suurele vihmasajule ja tuulele, oli terrassipeole kohale tulnud väga palju rahvast, kelle seas ka palju eesti muusikatööstuse kuulsusi, kes ei lasknud end ilmast häirida.

Foto: Maksim Toome

Välikohviku terrassil mängisid kuumimat latiinomuusikat diskorid DJ ENRIQUE (Kuuba) ja DJ YAKO (Kuuba), mille saatel toimus ka väike ekspress tantsuõpetus kogemustega õpetaja Enrique Fabregas (Kuuba) poolt! Veel sai nautida maitsvaid grillroogasid, salateid, suupisteid ja kokteile ning popsutada vesipiipu!

Foto: Maksim Toome

Pisut enne keskööd avati ööklubi Privé peosaal. Seal tõi kõige kaasakiskuvamad latiino-, klubi- ja vene rütmid rahvani resident DJ Bell ning tõeliselt meeldejääva tantsuõpetuse ekspress show tegi professionaalne õpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador). 

Foto: Maksim Toome

Rõõmsat atmosfääri hoidsid üleval mulatitarid, kes tõid värskust vihmahalli öösse. Veel rõõmustasidklubi rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse kariibi koolituse läbinud treenitud noormehed! Hulgaliselt silmailu lisasid öösse latiino Go-Go tantsijad.

Järgmine Linna lõbusaim pidu BAILE-bon saab toimuma juba 15.juulil jällegi korraga välikohvik Varblane terrassil ja ööklubis Privé!  

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles