Uskumatu! Vallaline kaunitar reisib rikaste meeste kulul ümber maailma! (2)

Elu24
, Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PIC FROM CATERS NEWS
PIC FROM CATERS NEWS Foto: /Caters News Agency

Online kohtamisleht, Miss Travel, on võimaldanud Natalie Wood'il (30) reisida ümber terve maakera ilma sentigi kulutamata.

Inglismaalt pärit naine on käinud kahe aasta jooksul kaheksakümnel date'il sellistes riikides nagu näiteks Türgi, Dubai, Maldiivid, Austraalia ja Tšehhi.

Mehed, kes Natalie endaga kohtama kutsuvad on üldjuhul ärimehed, kes reisivad üksi ning soovivad pikkadele tööreisidele kaaslast. Nad maksavad kinni naise reisikulud ning majutuse, kuid teevad tihti ka kalleid kingitusi ning kulutavad tohutul hulgal kõiksugu lõbustuste peale nagu sõidud luksusautodega ning peod ekslusiivsetel jahtidel.

Foto: /Caters News Agency

Natalie ise sõnab kogemuse kohta, et talle lihtsalt meeldib reisida. Ta naudib uute inimestega kohtumist ning seks ei ole kohe kindlasti sellise elustiili juures kohustuslik. Samas ta ka täielikult ei välista seda kui meesterahvas peaks talle sümpaatne olema.

Enne reisile minekut võõra kaaslasega uurib Natalie välja mehe isikuandmed ning suhtleb nendega tihedalt Skype'is.

Loe Natalie seikluste kohta lähemalt siit!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles