Otse laval: Adele röhitses fännile näkku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Adele performs onstage during the Oscars held at the Dolby Theatre on February 24, 2013 in Hollywood, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Singer Adele performs onstage during the Oscars held at the Dolby Theatre on February 24, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: KEVIN WINTER/AFP

Kuulus ballaadimeister, 28-aastane Adele kutsus laupäevasel esinemisel Glastonbury Festivalil fänni lavale ning kogemata röhitses vaesele neiule näkku.

Pärast laval koos fänniga ühise selfie tegemist hüüatas maailmakuulus lauljanna muiates: "Jumal küll, ma just röhitsesin! Näeme hiljem, Maria," ütles naine lisaks veel naerdes.

Seejärel kostis Adele publikule, et sõi enne ühe burgeri. Kuna staari esinemist kanti otse üle internetis, sai Twitteris hetkega populaarseks hashtag #Glastonburpy, mille saatel fännid humoorikaid kommentaare postitasid.

Vaata videost, kuidas naine festivalil loo "Someone like you" esitas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles