Kinodes näidatakse otseülekandena Kenneth Branaghi teatrilavastust „Romeo ja Julia“

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Branaghi teatrilavastus „Romeo ja Julia“
Kenneth Branaghi teatrilavastus „Romeo ja Julia“ Foto: Promopilt

Kenneth Branaghi teatrikompanii otseülekanded Tallinna Coca-Cola Plaza kinos jätkuvad ning 7. juulil jõuab kinolinale täiesti uue nägemusega lavastus William Shakespeare`i südantlõhestavast armastusloost “Romeo ja Julia”. Peaosades mängivad hittseriaalist „Troonide mäng“ tuntud Richard Madden ja 2015. aasta „Tuhkatriinus“ nimitegelast kehastanud Lily James.

“Kenneth Branagh kui tuntud režissöör, näitleja ja Shakespeare`i loomingu austaja on teatriklassika sõpradele vägagi tuntud nimi. Shakespeare’i teosed on Eesti publikule samuti südamelähedased: kui meie ekraanidele jõudis lavastus “Hamlet”, kus peaosatäitja Benedict Cumberbatchi kõrval lõi kaasa ka Eesti näitleja Sergo Vares, siis etenduse ülekanne Coca-Cola Plazas läks täismajale,” ütles Forum Cinemase programmispetsialist Henryk Johan Novod.

Meisterlik Kenneth Branagh toob aegumatu „Romeo ja Julia“ lavale Londoni Garricki teatris. Julia rollis on noor näitleja Lily James, kes on mänginud ka Branaghi lavastatud mängufilmis „Tuhkatriinu“ ning BBC miniseriaalis „Sõda ja rahu“. Romeot kehastav Richard Madden on tuntust kogunud maailma ühes populaarseimas seriaalis "Troonide mäng". Teistes osades Derek Jacobi ja Meera Syal.

Otseülekande režissöör on Benjamin Caron, kes eelmisel aastal tegi režii samuti Forum Cinemas kinodes ülekandena linastunud Kenneth Branaghi ja Rob Ashfordi ühislavastusele „Talvemuinasjutt“. Benjamin Caron oli ka Kenneth Branaghi tuntud teleseriaali „Wallander“ viimase hooaja režissöör.

 „Romeo ja Julia“ linastub otseülekandena Tallinna Coca-Cola Plaza ekraanidel juba neljapäeval, 7. juulil kell 21.30. Kordusseansid Coca-Cola Plazas ja kino Ekraanis kolmapäeval, 17. augustil kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles