Trad.Attack! valiti esinema kõige mainekamale maailmamuusika showcase-festivalile WOMEX

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! valiti esinema kõige mainekamale maailmamuusika showcase-festivalile WOMEX.
Trad.Attack! valiti esinema kõige mainekamale maailmamuusika showcase-festivalile WOMEX. Foto: Trad.Attack!

19.-23. oktoobril toimub Hispaanias Santiago De Compostelas kõige olulisem maailmamuusika mess ja showcase-festival WOMEX. Eelmisel nädalal avalikustati esimesed esinejad, kelle hulgas ka Eesti oma Trad.Attack!. Ansambel valiti festivalile välja rahvusvahelise seitsmeliikmelise žürii poolt sadade bändide seast üle maailma.

Muusikute seas on WOMEX'ile pääsemine suure unistuse täitumine. "Sellele festivalile pääsemine paneb ansamblile külge justkui rahvusvahelise kvaliteedimärgi, mis võib avada väga palju uksi", kommenteerib olukorda bändi kitarrist Jalmar Vabarna.

Kutse WOMEX-il osalemiseks saab igal aastal vaid väike protsent kandideerinutest. Seal on esinenud ja tuule tiibadesse saanud mitmed kuulsad maailmamuusika bändid ja artistid. Kaks aastat tagasi osales WOMEX maailmamuusika messil esimese eestlasena sooloartist Maarja Nuut. WOMEX on tänu oma mitmekesisele programmile tõeline aasta tippsündmus maailmamuusika austajatele.

Messist võtab osa enam kui 1000 muusikatööstuse delegaati, kes otsivad uut muusikat ja talente. See on Trad.Attack!’ile parim võimalus ennast näidata ja astuda järgmine samm rahvusvahelise karjääri suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles