EPORDWERK filmib oma esimese professionaalse live-video

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EPORDWERK - live
EPORDWERK - live Foto: Ardi Ilves

Electrobänd EPORDWERK, kes eelmisel aastal komeedina Eesti muusikataevasse lendas, filmib reedel, 21. jaanuaril, üritusel Brainfukk oma esimese professionaalse live-video.

Nendele, kelle kõrvust EPORDWERK kuidagiviisi mööda on läinud, võib tutvustuseks mainida, et tegu on elektroonilist klubirokki viljeleva bändiga, mis alustas aktiivset tegevust 2009. aasta lõpus.

Koosseisu kuuluvad ansambel 'Bedwettersi' trummarina tuntud Karl-Kristjan Kingi (vokaal), Eesti Otsib Superstaari I hooaja finalist Rivo Kingi (elektroonika, produktsioon), Manuel Vulp (kitarr, produktsioon), Koit Toome bändis bassi mängiv Silver Haugas (basskitarr) ning Tanel Padar & The Suni trummar Boris «Borka» Hrebtukov (trummid).

Grupi esimeseks suuremaks sihiks seati Eesti  parima bändi konkursi  Jägermeister Rock Liiga 2010 võitmine. See ka 29. mail saavutati. Lisaks võideti ka kõik võistluse eriauhinnad. Peaauhinnaks oli 50 000 krooni ja osalemine Sunfesti suvetuuril koos Tanel Padar & The Suni, Ott Leplandi ja Regatiga.

EPORDWERK andis aastal 2010 välja 2 singlit - "From Friday to Sunday" ja "Shutdown", mis mõlemad olid kohalike raadiojaamade top-playlistis. Esineti hulgaliselt üle Eesti erinevates paikades, millega võideti juurde arvukalt fänne. Detsembri lõpus käis bänd ka baltikumi turneel, kus neid üllatavalt hästi vastu võeti.

EPORDWERK'i eesmärgid aastaks 2011 on oma debüütalbumi väljastamine, videode lindistamine ning välisturule pürgimine just neile omase elektroonilise loominguga.

Brainfukk leiab aset klubis Korter ning toimub juba viiendat korda. Tegemist on visuaaliderohke elektroonilise muusika peosarjaga, kus põhilisteks muusikastiilideks on electro, dnb ja dubstep, mida miksivad kokku DJ'd Gash Mo, MHKL, K-Sein ja Jozels. Visuaalne elamus on garanteeritud seitsme võimsa laseriga, UV valgusega ning neoonvärvidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles