Eesti oma Boiler Room? Aloha Balcony Bounce avaldas esimese DJ seti!

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Kevin Park Aloha Balcony Bounce
DJ Kevin Park Aloha Balcony Bounce Foto: Marlee Masso

Eelmisel nädalal alguse saanud, Pärnu rannal aset leidev, Aloha Balcony Bounce avaldas esimese artistina üles astunud DJ Kevin Parki päikeseloojangu seti.

Eesti suvi on alanud siis, kui Pärnu rand täitub inimestega. Et kuumal päeval üksluisel rannaliival igav ei hakkaks, toimetavad pikal rannapromenaadil ja selle ääres erinevad meelelahutust pakkuvad ettevõtted. Üheks neist on Aloha Surf, mis pakub suviläbi oma külastajatele lisaks varustuse rendile ja surfikoolitustele ka kvaliteetset muusikalist meelelahutust.

Teiste seas veab ürituste korraldaja Mart Roosaar ettevõtmist nimega Aloha Balcony Bounce, kus peamiselt Pärnust pärit DJ'd suve jooksul oma parimaid, umbes kahe tunniseid, mix'e esitlevad.

Eelmisel nädalal astusid puldi taha Kevin Park ja Mackifreakaz, kellest esimese mix täna YouTube's avaldati.

Kevin Park ei ole Eesti elektroonilise muusika maastikuga tuttavale inimesele tundmatu nimi. 2011. aastal alustanud 21-aastane DJ on soojendanud maailmakuulsaid artiste nagu Kyodai, Billy Kenny ja Bombossa Brothers. Tema repertuaari kuulub peamiselt techno ja deep house. Kevin on ka üks kahest Baking Beets'i nime all tegutsevast DJ'st.

Ka täna saavad Pärnu ranna külastajad Pärnu rannapromenaadil Tervise Paradiisi poolses otsas kuulata kaht DJ'd. Kell 20.00 algaval Balcony Bounce'l astuvad seekord üles Harmless Fun ja Dr. Muul.

Vaata Kevin Parki DJ seti SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles