Surfilaager toob esmakordselt festivalile Standup Comedy!

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Tigran Gevorkjan
Stand-up etendus «Fopaa! Pestohv!» Von Krahlis, Tigran Gevorkjan Foto: Kert Kruusakivi

Surfilaagris toimub esmakordselt Standup Comedy, mis leiab aset Roosta Puhkeküla peamajas. Juba esimesel laagriõhtul, 7. juulil kell 21.00 astuvad lavale Tigran Gevorkjan ja Lenno Kuurmaa.

Tigran Gevorkjan & Lenno Kuurmaa on Eesti koomikud, kes oma tähelendu alustasid Comedy Estonia esitustelt. Neljapäeval astuvad nad üles Surfilaagri laval ja hakkavad kohalolijaid hea huumoriga naerutama.

Tigran on Armeenia päritolu, kuid elanud Eestis juba 25 aastat. Vähe sellest, et ta puhtas eesti keeles rääkida suudab, oskab ta eesti keeles ka kildu rebida. Lenno hoiab kõrval eestlaste huumorisoont au sees, loodetavasti.

Suure rahvamassi ees Tigran hirmu ei tunne, probleemi ei valmistaks ka 2000 pealise publiku ees esinemine, aga vett ta kardab. «Vette ei pista ma varvast ka mitte, vesi on joomiseks,» oli mees väga kiire reageerima küsimusele, kas ta surfama ka plaanib minna. Sellest võiks järeldada, et Surfilaagrisse tulemine on küll juba omaette julgustükk. 

Oli see nali või mitte, igal juhul nii Tigran ja Lenno on mõlemad Surfilaagris kohal ja soovituslik on kõikidel teistel ka tulla, kes vähegi naerda armastavad! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles