Kristel Aaslaid hakkab Viru tänavat remontima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Erakogu

Hispaania kaotus jalgpalli EM turniiril sunnib Eesti lauljat ja näitlejat Kristel Aaslaidu ametit vahetama ning hakkama teetööliseks, kuna ta kaotas turniiri eel Genka ja Indrek Vaheojaga sõlmitud kihlveo.

Kristel paneb teetöölise riided selga ja kiivri pähe homme kl 14:30 ning aitab Tallinna Teede ASi töömehi Viru tänava remondiga. Vaheoja ja Genka plaanivad aga tulla Kristelile moraalseks toeks.

Eesti tippmuusikud Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamisel on lubanud Kristel hakata teetööliseks, Genka kirjutada Alari Kivisaarele räpiloo ning Indrek Vaheoja kanda suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga t-särki.

Kristel panustas Hispaaniale, Genka – Prantsusmaale ja Vaheoja – Saksamaale. Kui mehed püsivad veel mängus, siis Kristeli jaoks on kihlvedu läbi ning multitalendil tuleb nüüd lubadust täita. Kihlvedu registreeriti OlyBeti spordiennustuseportaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles