Joogafestivalil esinev Geoff Brooks: inimestele tuleb anda vahendid, mille abil nad saaksid ise olla oma saatuse loojad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogaõpetaja Geoff Brooks
Joogaõpetaja Geoff Brooks Foto: MediaMarketing

Suvine Joogafestival toob Haapsallu joogahuviliste ette mitmeid häid joogaõpetajaid. Joogahuvilisi on taas ees ootamas kaks ülipõnevat päeva 23. ja 24. juulil, mil nad kohtuvad uute ja samuti ka juba tuttavateõpetajatega, et üheskoos sellesse põnevasse maailma sukelduda. Juba avapäeval kell 13 astub Taeva- ehk Pealaval nende ette Vinyasa jooga õpetaja Geoff Brooks Austraaliast.

Geoff Brooks on joogaõpetaja Kängurumaal Byron Bays.

Joogas lähtub ta selle algupärandist – inimestele tuleb anda vahendid, mille abil nad saaksid ise olla oma saatuse loojad. Ta täiustab ja arendab oma stiili ja tehnikaid pidevalt, kasutades selleks erinevate liikumis- ja meditatsioonimeistrite tehnikaid. Geoff viib läbi lühikursusi nende meetodite õpetamiseks nii Byron Bays kui ka oma reisidel, tema kursused on avatud kõigile, nii harrastajatele kui õpetajatele.

Kuna meie keha biomehaanika on reeglina universaalne, siis enamus joogatunde sobivad pea kõigile inimestele. Kuid meie ainulaadne elukogemus viitab sellele, et meie kehad vajavad individuaalselt tähelepanu selleks et energia (praana) saaks voolata ja et joogaasendi tunnetus oleks selline nagu ideaalis ette nähtud.

Geoff loob keskkonna, kus sind juhitakse asendisse ja lastakse praanal voolata selliselt, et sul avaneb võimalus seda TUNNETADA… Kui keha mõistab ja tunnetab prana liikumise mõju, siis saab võimalikuks kogu liikumise nautimine täies ulatuses. See ongi FLOW ehk voolamine.

Selle tehnika tulemuslikkust on ta lihvinud Byron Bay Ananta joogastuudios ning seda on tutvustatud nii Aasias kui Euroopas. Ka Eestis on tal juba palju fänne!

Suvine Joogafestival on joogahuvilistele aasta suurim sündmus, mis toimub Haapsalu Piiskopilinnuses ja tähendab kahte päeva lõõgastumise, mediteerimise, uute joogaõpetuste ja huvitavate inimeste seltsis.

Joogafestivali piletid on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles