«Top Geari» uus saatejuht pani ameti maha: andsin endast parima, kuid mõnikord sellest ei piisa (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Jeremy Clarkson
Chris Evans ja Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC hittsaate «Top Gear» uus saatejuht Chris Evans teatas, et ta paneb ameti maha.

50-aastane saatejuht avalikustas Twitteris, et ta ei naase autosaatesse, mille uuendatud versiooni esimene hooaeg lõppes eile rekordiliselt madalate vaatajanumbritega, kirjutab Daily Mail.

«Ma loobun «Top Geari» juhtimisest. Ma andsin endast parima, kuid mõnikord sellest ei piisa. Saatetiim on rohkem kui hiilgav ja soovin neile parimat,» sõnas ta ja lisas: «Jätkan täie auruga koostööd Radio 2, CarFesti, Children In Needi ja 500 Wordsiga ning kõige muuga, mis tulevikus ette võib tulla.»

«Ma olen viimase 12 kuu jooksul töötanud erakordselt pühendunud ja innuka tiimiga ning tunnen, et kõrvale astumine on parim viis, kuidas saatele kaasa aidata. Ma olen jätkuvalt selle saate suur fänn. Edapidi keskendun oma raadiosaatele ja nendele sündmustele, mis sellega kaasas käivad,» lisas Evans hiljem.

Vaid mõni tund enne lahkumisteadet kinnitas politsei, et Evansit uuritakse seoses süüdistusega, et ta ründas 1990. aastatel seksuaalselt üht naiskolleegi. Politsei sõnul pole seoses selle juhtumiga veel kedagi küsitletud ega vahistatud.

Evansi sõber rääkis ajalehele Daily Telegraph, et Evans otsustas saatejuhi kohast loobuda pideva materdamise tõttu: «Iga jumala päev süüdistati teda milleski uues. Lõpuks tekibki tahtmine kõik p***e saata. Kui saatel oleks rohkem vaatajaid olnud, kes teab - ehk oleks ta vähem kriitikat saanud...»

Pärast Jeremy Clarksoni skandaalset lahkumist otsustas BBC «Top Geari» uute saatejuhtidega edasi teha, kuid selle vaatajanumbrid kukkusid iga episoodiga. Hooaja finaali vaatas vaid 1,9 miljonit inimest, mida oli vähem kui ühelgi Clarksoni episoodil.

«Top Geari» saatejuhid Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig.
«Top Geari» saatejuhid Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig. Foto: BBC
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles