Raivo E. Tamm müüs kõik rariteetsed mootorrattad Kopli Retro Bazaari oksjonil maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Kopli Restoran/Saalis toimunud üritusel «Kopli Retro Bazaar Vol 1» LIVE oksjonil müüdi kõik mootorrattad maha.

Esmakordselt sai pakkumisi teha ka läbi ostu-müügikeskkonna Osta.ee.

Oksjoni korraldaja Harri Tiiduse sõnul oli oksjon väga meeleolukas nii saalis viibijatele kui ka internetis ostlejatele. 

«Selle oksjoni üks erilisemaid mootorrattaid DKW 350 müüdi maha lõpphinnaga 2000 eurot ja abimootoriga jalgratas 230 eurot,» ütles Tiidus.

Oksjoni pidaja Raivo E. Tamm jäi oksjoniga samuti väga rahule. Pinget oli tunda saalis pakkujate kui ka nende osalejate vahel, kes interneti teel pakkumisi tegid.

Foto: Hannes Haasamets

Juba järgmisel nädalal on motomaanide rõõmuks Kopli Restoran/Saalis (Kopli 25, Tallinn) uued rariteetsed mootorrattad vaatamiseks ja ostmiseks. Kõigil, kel on soovi oma vana ja väärikas mootorratas järgmisel oksjonil maha müüa, võivad Kopli Restoran/Saali meeskonnaga ühendust võtta e-maili teel kopli@koplirestoran.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles