Video: Eritrea migrant jõudis kohvrisse peidetuna Šveitsi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Itaaliast Šveitsi sõitnud rongi reisijad ehmatasid, kui järsku hakkas rongil olnud kohvrist häält kostma.

Milanos rongile pandud kohvrisse oli end mahutanud umbes 180-sentimeetrine eritrealane, kes suutis ebamugavust taluda umbes 45 minutit kuni rong oli jõudnud Itaalia-Šveitsi piirile, edastab Daily Mail.

Kohvrist ehmunud treisijad näitasid seda vagunisaatjatele ja turvamehele, kes teatasid leiust politseile. Politsei eemaldas kohvri Chiassos rongilt ja kui see avati, siis ilmus sellest inimene.

Reisijad jäädvustasid kummalise «kohvrireisija», kes esmalt ajas välja oma käed ja siis ilmus ta pea. Salareisija kaaslane leiti peidetuna rongi tualetist.

Ilmnes, et nii Itaalia kui Šveitsi võimud ja politsei olid teadlikud rongil olnud migrantidest ja rong oleks nende tõttu niikuinii kinni peetud.

«Saime Itaalia kolleegidelt kõne, et kaks eritrealast üritavad Šveitsi pääseda, et sealt edasi liikuda Ühendkuningriiki. Meile saabunud andmetel teeskles üks meestest reisjat, kellel on suur kohver. Selles kohvris oli teine, 20. eluaastates mees,» teatas Šveitsi politsei esindaja.

Mõlemal mehel ei olnud dokumente ja nad saadeti Itaaliasse migandikeskusse tagasi.

Tegemist ei olnud esimese juhtumiga, milles migrandid on üritanud ebatavalisel viisil sihtkohta jõuda.

Märtsis leidis Hispaania politsei migrandid autosse peidetuna. Tegemist oli Lääne-Aafrikast Guineast pärit kolme mehega, kelle vanus jäi 20 – 22 aasta vahele ja kes saabusid Põhja-Aafrika Hispaania Melilla enklaavi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles