Surfarite suursündmus toob Pärnu randa artistid ja elunautlejad

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aloha Surfiklubi
Aloha Surfiklubi Foto: Erakogu

Reedel, 8. juulil saab alguse surfarite suve tippsündmus: seitsmendat aastat toimub Pärnu rannas Aloha surfiklubis kolmepäevane Aloha Kite Challenge ja tänavu annab see oma  panuse heategevusse.

«Tänavu oleme peale lohesurfi ja purjelauasõidu võistluste pannud suuremat rõhku meelelahutusele. Alohale omaselt toimuvad õhtuti suurejoonelised tasuta kontserdid,» ütles sündmuse peakorraldaja Taavi Holter.

Reede õhtul on peaesinejaks Eesti inimeste seas üha suuremat armastust koguv Triana Park Lätist, kes astub üles kell pool kümme. Tund aega varem soojendab neid kohalik rokibänd Charlemagne. Laupäeval täidavad lava alates kella poole üheksast õhtul Steven Ilves, Steps to Synapse ja multitalent Leslie Da Bass. Õhtud lõpetavad Pühamüristuse plaadikeerutajad.

Reedest pühapäevani lõbustavad külalisi ka Airbag Jump, Gyroscophe ja kiiking. Kõhutäie eest hoolitseb tänavatoitlustaja Food-attack.

Tutvuda saab uue fitnessi-jooga kontseptsiooniga YOGAFUNC, mille on loonud ashtanga jooga õpetaja Jocke Salokorpi. See on praktika, mis sisaldab poose, hingamist ja vinjasa-tehnikaid muusika saatel.

Laupäeval kell 16 oodatakse Pärnu randa võimalikult palju lohesurfareid, et üheaegselt tõsta üles lohed. On mereaasta ja selle ettevõtmise eesmärk on heategevus: iga üles tõstetud lohe eest annetab Saarineni maja viis eurot Pärnu merepääste seltsile.

«Sotsiaalmeedias on käinud juba mitu nädalat ettevõtmise patrooni Marko Matvere algatatud videoüleskutsete kampaania ja loodame, et seegi aitab kaasa võimalikult suure arvu lohesid suvepealinna randa meelitada,» ütles Holter. «Sellist atraktiivset vaatepilti ei ole Pärnu rannas varem nähtud.»

Pärast seda aktsiooni toimub laupäeval merepääste demonstratsioon: piirivalve megasuur helikopter tõstab merest välja uppumisohtu sattunu.

Varasematel aastatel on Aloha Kite Challenge kogunud päevas mitu tuhat külastajat.

Aloha surfikeskus asub Pärnu rannapromenaadi alguses.

Aloha Kite Challenge 2016 ajakava:

Reede 8. Juuli

16.00 YOGAFUNC demotrenn

20.30 – 21.15 Charlemagne live

21.30 – 22.30 Triana Park(LV) live

22.35 DJ

00.00 Õhtu lõpp

Laupäev 9. Juuli

15:00 YOGAFUNC demotrenn

16:00 Heategevusaktsioon Aloha Challenge

20. 20 – 21.00 Steven Ilves live

21.00 Piirivalve helikopteri merepääste demonstratsioon

21.15 – 22.00 Steps to Synapse live

22.00 – 22.20 võistlejate autasustamine

22.30 – 23.30 Leslie Da Bass live

23.35 Pühamüristus DJ-d

02.00 Õhtu lõpp

Üritusega saab lähemalt tutvuda Facebookis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles