Õllesummer 2016 - Madagaskari prussakate võidujooks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algas Õllesummer 2016! Lisaks õllejoomisele ja jalgpallile saavad summerdajad kaasa elada ka eksklusiivsematele spordialadele Olybet Sports Bar`is toimuvad näiteks iga päev Madagaskari prussakate võidujooksud ja Viinamäe tigude rallid. 

Foto: Viktor Burkivski

Õllesummeril avatud spordibaaris OlyBet korraldati festivali esimesel õhtul Madagaskari prussakate võidujooks, et ennustada jalgpallis Euroopa meistrivõistluste võitjat. Esimesena jõudis finišisse Portugali eest jooksnud prussakas.

Võidujooks korraldati enne eilset esimest poolfinaali ning vähemalt selles osas Portugali-nimeline Madagaskari prussakas ei eksinud – Portugal pääses esimesena finaali. Teisena jõudis lõppjoonele Saksamaa eest jooksnud prussakas, kolmandale kohale platseerus Walesi prussakas ning Prantsusmaa oma jõudis finišisse viimasena.

Foto: Viktor Burkivski

Arvestades Madagaskari prussakate ennustusjooksu tulemusi, jõuab finaali tõenäoliselt Saksamaa. OlyBeti ennustusportaali arvutustel ei ole aga asi veel sugugi selge. Kolme tiitlile pretendeeriva koondise võidukoefitsiendid on napilt sarnased: Portugal – 2,75, Prantsusmaa – 2,8 ja Saksamaa – 2,9. 

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks prussakatele jooksid eile Õllesummeril võidu viinamäeteod, kelle võistlus kestis mitu tundi ja lõppes pärast südaööd. Poolfinaali vaatamiseks kogunes OlyBeti spordibaari rekordarv inimesi.

Vaata meeleolukat pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles