Kati Murdmaa ellu astus uus mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Murutar
Kati Murutar Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Hiljuti lühikest aega kestnud abielu Peeter Murdmaaga lõpetanud Kati Murdmaa (endine  Murutar) on enda kõrvale leidnud tubli mehe Tarmo, kirjutab ajakiri Naised.

«Ma teadsin, et mul on vaja töödejuhatajat-mõisavalitsejat,» räägib naine. Tema soove võetigi kuulda ja täna on Kati hoovil tegutsemas toimekas Tarmo.

Hetkel, mil meediaväljaannetes kirjutati lugusid Kati abielu purunemisest, istus Tartus raamatukogus Tarmo, kes ajas pabereid Eestist lahkumiseks. Millegipärast peatusid ta silmad uudisel hädas Katist ning hetke ajel otsustas ta naisele kirja saata, pakkudes end appi.

«Ma ei ole kunagi midagi sellist teinud. Ma ju isegi ei tundnud Katit. Kui olin kirja ära saatnud, lõin käega otsaette: mis ma nüüd tegin?,» pajatab Tarmo.

Järgmisel hetkel potsatas kiri Kati postkasti, kes vastas kiirelt: «Tule jah! Tule juba homme!»

Nüüd ongi nii, et kui Kati hommikul ärkab, on lumi aetud, lambad väljas, hobused söödetud-joodetud, pliidil puder soojas. «Vähe sellest, et ta toimetab väljas, ta teeb toas ka, kui näeb, et miski on käest ära. See on jummalast müstika!» ei jõua Kati ära imestada, et taevast kukkunud mees on täpselt see, mida tema majapidamine praegusel hetkel vajab.

Tarmo ütleb, et talle praegune elukorraldus meeldib: «Minule piisab, kui on piisavalt tööd ja tegemist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles