Viru Cafe Lyonis toimus Lauri Liivi ja Olav Ehala vahva kontsert «Suveõhtu romanss- laulud lavalt ja valgelt kangalt»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olav Ehala legendaarne pani laupäeval «Rahalaul» pani Viru Cafe Lyoni külalised rokkima. 

Foto: Tiit Mõtus

8. juulil toimus Viru Cafe Lyoni suveterrassil Lauri Liivi ja Olav Ehala kontsert «Suveõhtu romanss», kus kõlasid hitid tuntud muusikalidest ja filmidest, sh Olav Ehala helilooming.

Foto: Tiit Mõtus

Hoolimata jahedast Eesti suveilmast oli terrassile kogunenud Lauri Liivi ja Olav Ehala fännid, kes nautisid armastatud laulja ja helilooja muusikat, lõbusaid lugusid heliloomingu sünniloost, head toitu ning veine.

Palavalt elati kaasa kõikidele lauludele, aga rahva pani laulma ja tantsima Nukitsamehe filmist tuntuks saanud «Rahalaul».

Foto: Tiit Mõtus

Peakokk Jürgen Lip`i prantsuse hõrgutistest telliti enim suvesalatit, pardipraadi ja põdraliha. Magusavalikust ahvatlesid Opera tort, ekleerid ja Prantsuse suursaadiku lemmik sidruni-tarte.

Juba sellel neljapäeval, 14. juulil 20.00 esineb Viru Cafe Lyoni terrassil Karl-Erik Taukar, pilet maksab 25 eurot, millest 20 euro ulatuses saab valida meelepäraseid roogi ja toite Lyoni menüüst. Broneeri laud viru@cafelyon.ee

Järgmised terrassikontserdid on:

5. augustil Uku Suviste

19. augustil Ines

25. augustil Traffic

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles