Taanis kadus kolmeliikmeline pere nagu tina tuhka

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetunnel
Teetunnel Foto: SCANPIX

Taani politsei otsib ootamatult ja jälgi jätmata kadunud kolmeliikmelist peret, kellest viimane elumärk on teetunneli turvakaamera jäädvustus.

69-aastane Kristen Kragh ja ta mees, 74-aastane Jørgen Kragh jäid kadunuks möödunud laupäeval pärast seda, kui lahkusid oma kodust Jüütimaal asuvast Låsbyst, edastab mtv.fi.

Samuti kadus paari 42-aastane poeg Lars Kragh.

Taani politsei on nende otsimisega hätta jäänud ja selle tõttu avaldati kadunute fotod meedias lootuses, et keegi on neid näinud ja tunneb ära.

Poeg Lars elab vanematest 30 kilomeetri kaugusel, talle kuuluv maja ja selle kõrvalhooned otsiti läbi. Otsimisse kaasati ka koerad ja helikopterid.

Politsei loodab, et perega ei ole midagi traagilist ega kuritegelikku juhtunud, kuid kuna andmeid napib, siis ei saa midagi välistada.

Politsei kuulutas paari auto tagaotsitavaks. Viimati nähti seda Taani põhjaosas asuva tunneli turvakaameras, kuid kaamerapildi järgi ei ole selge, kas autos võis olla ka poeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles