Jaht Atlandi Võlg vajab pärast üliriskantset manöövrit Muhu Väina regati jätkamiseks abi

Meisi Volt
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhu Väina regatt 2016, Kihnu-Haapsalu start, Atlandi Võlg
Muhu Väina regatt 2016, Kihnu-Haapsalu start, Atlandi Võlg Foto: Meisi Volt

Jahi Atlandi Võlg meeskonnaliige Harri Hanson kirjutab Facebookis, et nad vajavad Muhu Väina regati jätkamiseks abi, sest spinnipoomi purunemine paneb võistlusel jätkamise suurde ohtu.

"Tere taaskord, kallid sōbrad ning tuttavad! Pöördun teie poole abipalvega Atlandi Vōla pardalt. Hetkel püsib nina veel napilt vee peal aga vōibolla selleks hetkeks kui teie seda kirja loete, oleme meie juba teel märga hauda. Pōhjuseks on spinnipoomi purunemine üliriskantse manöövri tulemusena. Elus püsimiseks oleks meil vaja 2,5m pikkust ka 5 cm läbimōōduga tugevat toru ja see tuleks meile toimetada Haapsalu jahtklubisse veel täna. Kui toru meieni ei jōua siis see jääb meie viimaseks hōikeks ja teie kōigiga kohtume taaskord kohvikus, mis asub maailma lōpus, mitte Muhu Väina finishis," edastas Atlandi Võlg sotsiaalmeedias abipalve.

Foto: Meisi Volt

"Jaga seda abipalvet oma 10 sōbraga ja vōida champagne kruiis Atlandi Vōlal," lisab jaht humoorikalt.

Loodetavasti meeskond katkestama ei pea ja jõuab ikka kenasti Haapsallu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles