Video ja fotod! Pärnus toimunud Aloha Kite Challenge pakkus elamust ja toetas merepäästjaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks päeva kestnud surfarite suve tippsündmus Aloha Kite Challenge meelitas Pärnu randa Aloha surfiklubisse võistlema mitukümmend lohesurfarit ja kogus Pärnu merepääste seltsile heategevuskampaania korras toetust.

Laupäeval Pärnu randa kogunenud 64 lohesurfarit tõstsid korraga oma lohed üles. Mereaastale kohaselt oli selle ettevõtmise eesmärk heategevus: iga üles tõstetud lohe eest oli Saarineni maja lubanud Pärnu merepääste seltsile viis eurot annetada. Saarineni maja tõstis annetatava summa aga lohesurfarite väljateenitult 500 eurole.

«Sel aastal lisandus rajasõidu klassile Big Air, mis pakkus pealtvaatajatele seda, mida ükski teine surfiala pakkuda ei saa - vaatemängu vee kohal hüppamisest. Meie võistlus on alati olnud hüppelauaks uutele võistlejatele ja selgi korral oli stardis võistlejad, kes üllatasid oma hea tasemega. Usun, et head tingimused, väljakutset esitavad võistlussõidud, suurepärased auhinnad ja mõnus seltskond jäävad selle aastast võistlust iseloomustama ja meenutama,» rääkis võistluste koordinaator Kerli Otti.

Seitsmendat korda toimunud Aloha Kite Challenge'i peakorraldaja Taavi Holteri ütlust mööda pandi tänavu peale lohesurfi võistluse suuremat rõhku meelelahutusele. «Alohale omaselt toimusid õhtuti suurejoonelised tasuta kontserdid,» lisas ta.

Reedeõhtune peaesineja oli Triana Park Lätist, neid soojendas kohalik rokibänd Charlemagne. Laupäeva õhtul astusid Aloha surfiklubi juurde püstitatud laval üles Steven Ilves, Steps to Synapse ja multitalent Leslie Da Bass. Reede õhtu lõpetasid Hot&Handsome ja laupäeval panid üritusele punkti Pühamüristuse plaadikeerutajad suurejoonelise Jalgpalli EMi paroodiakavaga, lüües üheskoos tuhatkonna rannaliival kargajaga tantsu.

Reedest pühapäevani lõbustasid külalisi ka Airbag Jump, Gyroscophe ja kiiking. Kõhutäie eest hoolitses tänavatoitlustaja Food-attack.

Aloha Kite Challenge'i ajal tutvustati uut fitnessi-jooga kontseptsiooni YOGAFUNC, mille on loonud ashtanga jooga õpetaja Jocke Salokorpi. Praktikat, mis sisaldab poose, hingamist ja vinjasa-tehnikaid, ning mida on võimalik Alohas nädalavahetusteti harrastada, käis proovimas kümmekond külastajat.

Kõikide võistlusele registreerunute vahel loositi Aloha 500eurone kinkekaart, selle võitis Andras Metsa. Big Airi võitja Alan Sünd sai Audi nädalase kasutusõiguse.

Police ja Daniel Wellington panid esikoha pälvinutele auhinnaks välja kellad ja ehted, Rannarootsi kostitas kõiki auhinnalisele kohale tulnuid lihatoodetega. November Child pani kinkekottidesse Mr. Gugu & Miss Go pusad/plätud/sokid, Pärnu Keskus 30-35eurosed kinkekaardid, Coco Active joogid ja spordijoogipudelid, Corona rannalinad ja -plätud, Coffee People kvaliteetkohviubade pakid. Karikad meisterdas Freedom Riders.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles