Ellie Goldingu asemel esineb Positivusel Mark Ronson

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Ronson
Mark Ronson Foto: SCANPIX

Positivuse muusikafestivalil astub Ellie Goldingu asemel reede õhtul üles briti tähtprodutsent Mark Ronson.

Lisaks Läti etteastele mitmed teised lähiajal plaanis olnud esinemised tühistanud Ellie Goulding saatis oma Baltikumi fännidele sõnumi: «Mul on väga kahju, et ma ei saa seda nädalavahetust veeta koos teiega. Ma ei tunne end hästi ning arstid ei soovita mul lähiajal lennureise ette võtta. Loodan teid kindlasti järgmisel aastal külastada.»   

Positivuse 15. juuli päevapileti just Ellie Goldingu kontserdi pärast ostnutele pakutakse võimalust pilet kuni neljapäeva, 14. juuli südaööni tagastada või kasutada seda soovi korral 16. või 17. juulil. Lisainfot saab siit.

1990ndatel aastatel New Yorgi tantsuklubides plaadikeerutajana muusikalist teekonda alustanud Mark Ronson on end kehtestanud nii andeka ja nutika produtsendi, DJ kui ka laulukirjutajana.

Ronsonit on tunnustatud nii Grammy kui ka Brit Awards muusikaauhindadega ning ta on GQ ajakirja poolt valitud Ühendkuningriigi stiilseimaks meheks. Ta on teinud koostööd artistidega nagu Paul McCartney, Adele, Lana Del Rey, Duran Duran, Boy George, Bruno Mars, Ghostface Killah, Chic, Nile Rodgers, Stevie Wonder, Tame Impala jpt. Eeskätt seostatakse Ronsoni nime aga varalahkunud Amy Winehouse’i läbilöögialbumi «Back to Black» (2008) nelja Grammyga pärjatud produktsiooniga.

Oma nime all on mees üllitanud neli kauamängivat albumit, sealhulgas mulluse megamenuki «Uptown Special», mille osade sõnade autoriks on Pulitzeriga pärjatud kirjanik Michael Chabon.   

2011. aastal oma bändiga The Business Intl Positivusel esinenud Mark Ronson lubab Salacgrivasse naasta eepilise haardega DJ-setiga, mis on pühendatud spetsiaalselt festivali 10. aastapäevale.

Ronsoni etteaste leiab aset Positivuse Lattelecomi laval reedel, 15. juulil kell 23:30. 

15.-17. juulini Lätis Salacgrivas toimuva Baltimaade suurima muusikafestivali Positivus peaesinejateks on rokilegend Iggy Pop, superprodutsent Mark Ronson, soulilauljatar Joss Stone ja elektroonilise dreampopi üksus M83.

Kümnendat juubelit tähistaval festivalil astuvad teiste seas üles ka Mercury Rev, Richard Hawley, Grimes, Hot Chip, Air ning tervelt 18 Eesti artisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles