Klubimuusika gigastaarid saabuvad Electronic Family festivalile eralennukiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Above and Beyond
Above and Beyond Foto: Erakogu

Laupäeval toimuva Electronic Family festivali viimane esineja Above & Beyond saabub Tallinnasse eralennukiga. Legendaarne muusikaprodutsentide trio lendab Eestisse otse Horvaatiast Ultra Europe festivalilt, mis on üks suurejoonelisemaid elektroonilise muusika austajate kogunemispaiku ning meelispidusid.

Electronic Family festivali korraldaja Alexander Shugaevi sõnul oli see ainus võimalik viis  Above & Beyond Eestisse toimetada. „Spliti ja Tallinna vahel ei ole head ning kiiret otseühendust, seega on eralennuk meie ainus võimalus.  Artistide jaoks on see mugav lahendus. Jono Grant, Tony McGuiness ja Paavo Siljamäki on täna õhtul Ultra Europe festivalil peaesinejateks,” ütles Shugaev.

Korraldaja sõnul seisneb Tallinna festivali üks võlusid just selles, et fännid saavad elektroonilise tantsumuusika maailma tõelistele legendidele nii lähedal olla ning seda väga soodsa hinna eest. “Above & Beyond on oodatud külaline väga nimekatel lavadel. Nende kontserdid müüakse tihti välja minutitega ning piletite hinnad võivad kohati küündida kuni pea tuhande dollarini ning paremad kohad üle selle. Siin regioonis on nad harva ning nii suurejoonelise etteastega ka täiesti esmakordselt.”

Above & Beyond astub Electronic Family festivalil üles pooleteise tunnise viimse detailini lihvitud kavaga, mis saab alguse kell 22:00. 

Elektroonilise tantsumuusika a-kategooria muusikaprodutsentide kooslus Above & Beyond alustas oma tegevust 1990ndate lõpul. Suurbritannias tegutseva trio koosseisu kuulub ka soomlane Paavo Siljamäki.  Täna peetakse neid klubimuusika gigastaarideks, kes on olnud nii Grammy nominendid kui aastaid juhtivatel kohtadel kõikvõimalikes edetabelites. Nende raadiosaateid «Group Therapy» ja «Trance Around The World» laevad alla ja kuulavad igapäevalselt miljonid inimesed üle maailma ning tegemist on ainsa artistiga, kes on võitnud BBC Radio 1 aasta tähtsaima raadiomiksi auhinna kahel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles