Nice´i rünnakus kaotasid elu sakslasest õpetaja ja kaks õpilast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofoto Nice`i Promenade des Anglais´t
Aerofoto Nice`i Promenade des Anglais´t Foto: SCANPIX

Eile leidis Prantsumaa sadmalinnas Nice´is aset autorünnak, milles hukkus senistel andmetel 84 inimest, kelle seas on ka välismaalasi.

Saksa meedia teatel kaotasid eile õhtul Nice´is elu Berliinist pärit õpetaja ja tema kaks õpilast. 

Berliini haridusameti teatel olid Charlottenburgi Paula-Fürst-Gemeinschaftsschule õpetaja ja õpilased Nice`is puhkusel, tähistades samas eksamite lõppu.

Berliini tabloidi BZ teatel said Nice ´i rünnakus kannatada kaks sellst koolist pärit õpilast, kellest ühe vigastused on rasked.

Selle väljaande andmetel on praegu Nice´is üheksa Berliini kooli õpilased. 

Saksamaa välisministeerium teatas juba täna hommikul, et tõenäoliselt on Nice´is ka Saksa kodakondsusega hukkunuid.

Meediaallikate andmetel on hukkunute seas veel kaks ameeriklast, kaks venelast, kaks armeenlast, ukrainlane ja šveitslane. 

Prantsuse meditsiinitöötajate andmetel hospitaliseeriti vähemalt 50 last ja täiskasvanut, kes said rahva seas sõitnud auto tõttu vigastusi. Nice`i lastehaigla teatel ripub osade vigastada saanud laste elu juuksekarva otsas ja ei ole kindel, kas nad elama jäävad.

Prantsuse meedia edastas, et rünnakus kahtlustatakse 31-aastast Tuneesia juurtega prantslast Mohamed Lahouaiej Bouhleli.

Saksa kantsleri Angela Merkeli teatel toetavad nad Pranstusmaad terrorismiga võitlemisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles