Suur pildigalerii: hoogsal Carrera peol näidati staaride lemmikpäiksekaid

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 13. juulil toimus Komeedi terrassil Rooftop Clubis juba traditsiooniks saanud Carrera Party, kus heideti pilk legendaarse prillimärgi Carrera uusimatele päikeseprillidele. 

Foto: Maksim Toome

1956. aastal spordiprillide tootjana alustanud Carrerast on tänaseks kujunenud üks populaarsemaid prillibrände kogu maailmas.

Värske joone kõrval on Carrera truuks jäänud oma põhiolemusele, milleks on pikajaaline kogemus, kvaliteetsed materjalid ning armastus disaini ja detailide vastu. 

Foto: Maksim Toome

Tänu elegantsile ja vastupidavusele on Carrera päikeseprillidest saanud ka staaride vaieldamatud lemmikud. Carrera prille kannavad  näitlejad Jared Leto, Channing Tatum ja Dakota Fanning, modellid Irina Shayk ja  Doutzen Kroes ja paljud teised.

Foto: Maksim Toome

Kolmapäevasel Carrera peol näitas Eesti staaride head maitset eriti kompu laulja ja näitleja Kristjan Kasearu, kes on samuti Carrera suur fänn. 

Foto: Maksim Toome

Kesköö paiku toimus Rooftop Clubis show, kus esitleti Mohito ja River Islandi rõivaid ning Carrera prille.

Stilist Siim Adamson ütles, et ta sai inspiratsiooni Carrera motost olla julge – bränd pakatab energiast ja vaatab alati tulevikku. «Püüdsin prillivalikuga esile tuua modelli isikupära, sest tihtipeale on prillid just see detail, mis kogu koosluse tervikuks seob,» lisas Adamson. 

Foto: Maksim Toome

Lõbus pidu jätkus DJ Nova muusikavaliku ja kaunite tantsijate saatel.

Mõnusat suvist õhtut olid Komeedi terrassile veetma tulnud Anu Saagim, Reet Härmat, õed Ojasaared sõbrannadega, Anna ja Allar Levandi, Mart Haber ja Taivo Piller ning paljud teised. 

Järgmisel Rooftop Clubi peol kolmapäeval, 20. juulil mängib parimat muusikat DJ Kert Klaus. Tuju tõstab Tanqueray Gin.  

Sissepääs esimesel tunnil tasuta, alates kella 22st 10 eurot. Laudu saab broneerida telefonil 58 85 9943.

Rooftop Club on igal kolmapäeval vabas õhus toimuv klubi Solarise keskuse katusel Komeedi suveterrassil aadressil Estonia pst 9. 

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles