Galerii! Lauluväljakul toimus Electronic Family festival!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 16. juulil, toimus Tallinna Lauluväljakul festival Electronic Family, kus mängisid elektroonilise ning trance muusika ühed suurimad staarid.

Esimest korda lahkus festival Hollandist, oma sünnimaalt, ning tuli Batimaadesse ja Eestisse. Hollandi elekroonilise muusika festivalid on tuntud oma suurepärase tehniliselt viimistletud produktsiooniga, mis toodi ka siia spetsiaalselt Madalmaadest kohale.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2011. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 show sh Armin Only, A State Of Trance, I AM Hardwell, Amsterdam Music Festival, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest. Sündmus toimub esimest korda väljaspool Amsterdami.

Eestis astusid üles elektroonilise muusika a-kategooria staarid Above & Beyond, Paul van Dyk, Aly & Fila, Cosmic Gate, Feel, Orkidea, Orjan Nilsen ja Shogun.

Erikülalisena ja ainsa lauljana astus lavale 42-aastane britt Christian Burns, kelle hääl on äratuntav nii Armin van Buureni, Paul van Dyki kui suvel Pärnut külastava DJ Tiesto lugudes.

Viska meie galeriile pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles