Trad.Attack! annab 30. juulil oma selle suve ainsa kontserdi Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! valiti esinema kõige mainekamale maailmamuusika showcase-festivalile WOMEX.
Trad.Attack! valiti esinema kõige mainekamale maailmamuusika showcase-festivalile WOMEX. Foto: Trad.Attack!

Trad.Attack! annab sel suvel Eestis vaid ühe täispika kontserdi – 30. juulil Viljandi pärimusmuusika festivalil Kirsimäel. Laupäeva keskööl saab toimuma ainulaadne kontsert, mida on ette valmistatud mitu kuud. Kaasatud on visuaalid ja valgusmäng ning seekord ei olda laval ainult kolmekesi.

Hetkel kulgeb bänd edukalt oma kolmenädalasel Kanada tuuril, kuid suve ainsat kontserti kodus oodatakse väga. Sandra Sillamaa sõnul on Kirsimäe kontsert bändi järgmiseks verstapostiks : «Me ei esine Eestis väga tihti, sest ei taha oma publikut ära tüütada. Kui esineme, siis harva ja eriliselt. Selle kontserdi eesmärgiks on luua muusikaline ja visuaalne tervikpilt, mis pakuks publikule elamuse.»

Viljandisse sõidab Trad.Attack! otse Portugalist, kus bänd astub üles mainekal festivalil Festival Músicas do Mundo. Trad.Attack!-i saab Viljandi pärimusmuusika festivalil näha ka 28. juulil kell 22.00 EBU (European Broadcasting Union) ETV Live avakontserdil Kirsimäel, kus astuvad lavale veel Maarja Nuut, Trio Mari Kalkun, Tuulikki Bartosik ja Ramo Teder.

Kontserdist teeb otseülekande ETV.
Piletid SIIN!
Sündmus SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles