Taani Pokémon Go mängija leidis laiba

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokémon Go
Pokémon Go Foto: SCANPIX

Taanis Odenses leidis nutitelefoni menumängu Pokémon Go mängija eile midagi, mis  mängu ei kuulu.

Odense politsei teatel läks mees GPSi järgides ja Pokémoni koletisi otsides umbes kella 22.00 paiku reoveekanalisse, leides sealt surnukeha, edastab The Local.

«Laiba lagunemise järgi saab öelda, et see oli seal juba mõnda aega, vesi ja tuul olid oma töö teinud. Lagunemisaste on selline, et ei ole võimalik kindlaks teha selle isiku sugu ega vanust,» teatas politsei.

Politsei arvates ei langenud leitu kuriteo ohvriks, pigem oli ta hukkumine õnnetus. Korrakaitsjad vaatavad läbi andmed kadunud inimeste kohta, mis võivad aidata lahkunut identifitseerida.

Taani politsei andis pärast mängu taanlasteni jõudmist välja hoiatuse, et nad ei seaks koletisi otsides enda ega teiste elu ohtu.

Taani tehnikülikool teatas, et Pokémon Go mängijad üritasid pääseda ülikooli uusehitiste alale, kus käib ehitustöö, seades oma elu ohtu.  

Samasugune juhtum leidis aset selle kuu alguse Ameerika Ühendriikides, kus 19-aastane naine leidis Pokémon Go´d mängides surnukeha paigast, kus pidi olema mängu tegelane.

Pokémon Go jõudis tarbijateni selle kuu alguses, kuid sellega on maailma erinevates paikades kaasnenud probleeme. Näiteks on mängijad läinud keelatud ja ohtlikele aladele, neid on peetud varasteks ja maha lastud ning nad on end vigastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles