Liisi Eesmaa ostis ühe otsa pileti Itaaliasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: AFP / Scanpix
Moekunstnik Liisi Eesmaa põrutas esmaspäeval Itaaliasse. Näitsik ostis vaid ühe otsa pileti ja pole teada, millal kavatseb Eestimaale naasta.

«Reis Itaaliasse on olnud suurepärane. Jõudsin alles esmasäeva õhtul, seega on ilmselt suuremat sorti elamused veel ees,» räägib Liisi Eesmaa Buduaarile.

Reisikohaks sattus Itaalia Liisi sõnade kohaselt juhuse ja vedamise koosmõjul. «Sõbrad olid seal ühel workshop'il ja ma ühinesin nendega nädalake hiljem. Nüüd tiirutame ringi. Varsti Napasse ja võib-olla ka Veneetsiasse.»

Liisi ei otsi oma kollektsioonide jaoks reisides inspiratsiooni. «Kindlasti talletan midagi alateadvusesse, kuid konkreetselt midagi ei otsi,» nendib stilist.

Küsimusele, millal Liisit meie pisikesel Maarjamaal jälle näeb, vastab ta: «Ei ole veel kindel, ostsin ühe otsa pileti. Eks näis!»

Seni kõige lõbusam seiklus on Liisil olnud afterparty'l Terracina linnakese imepisikeses lagunevas baaris. «Kolm kohalikku vanahärrat keevitasid arvutist muusikat. Olukord kujunes vägagi lõbusaks. Tantsisin Enzoga, üle 60-aastase baariomanikuga,» rääkis kaunitar.

Liisi Eesmaa elab praegu koos ärimees Indrek Kaselaga. Indrek Kaselal on seljataga kooselu modellist koka Anni Arroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles