Romantiliste komöödiate 5 suuremat valet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher ja Natalie Portman filmis "No Strings Attached"
Ashton Kutcher ja Natalie Portman filmis "No Strings Attached" Foto: SCANPIX

Veebisait thefrisky.com pani kirja viis kõige suuremat valet seksi ja suhete kohta, mida väidab enamik armastusfilme.

1. Sa oled võimeline 45 sekundiga orgasmi saama. Kui Emma (Natalie Portman) seksib filmis «No Strings Attached» Adamiga (Ashton Kutcher), käsib ta mehel kiirustada ja vähem kui minutaga lõpule jõuda, kuna ta on tööle hiljaks jäämas. Naine saabki kohe orgasmi, hoolimata asjaolust, et puudus igasugune eelmäng.

2. Kahe kõige ebatõenäolisema inimese saatus on armuda. Loomulikult juhtub mõnikord ka päriselus, et nohik ja sekspomm leiavad teineteist, kuid seda juhtub harva. Romantilistes komöödiates juhtub alati, et kõige sobimatum paar jalutab filmi lõpus käsikäes päikeseloojangusse.

3. Suhte ülessoojendamine on superlihtne. Iga romantilise komöödia paarike läheb lahku ja lepib ära. Tavaliselt ajendab taasühinemist üks suurejooneline žest, mis justkui tühistab kõik põhjused, miks nad lahku läksid.

4. Selle Õige kohtamine veidral viisil. Romantilistes komöödiates ei kohtuta kunagi sõprade kaudu või muul lihtsal viisil, vaid mingisuguse kokkupõrke, maha läigatatud joogi või äparduse tagajärjel, mille tõttu on muidu korrastatud ja kaunis naine tavapärasest koledam.

5. Sa armud oma parimasse sõpra. Kui kangelanna ei armu oma täielikku vastandisse või surmavaenlasesse, armub ta oma parimasse sõpra. Tegelikus elus on loomulikult iga eduka suhte aluseks sõprus, kuid kas on tõenäoline, et armud ülepeakaela inimesse, kellega sul on aastaid platooniline suhe olnud? Kui sa oled tõesti armunud oma parimasse sõpra, on 99-protsendiline tõenäosus, et oled temasse algusest peale armunud olnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles