Nighchati skandaalsele transseksuaalist Carmenile otsitakse mantlipärijat!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Vallatud tissid" saatejuht Carmen aka Nighchati Tissi-Carmen
"Vallatud tissid" saatejuht Carmen aka Nighchati Tissi-Carmen Foto: youtube.com

Kanal12 öisest saatest „Unetud“ on läbi käinud kõikvõimalikke karismaatilisi tegelasi, nende seas ka populaarseks saanud transseksuaal Carmen, keda hellitavalt kutsuti Tissi-Carmeniks, kellele nüüd mantlipärijat otsitakse.

Foto: Kanal 12

Kuigi Carmen pole enam nii tihti eetris olnud ja tema eetrisoleku ajal tuli tihti „apsakaid“ sisse – keskmise sõrme näitamine oli üsna leebe, võrreldes sellega, kui ta oma tagumendi rahvale letti lõi.

Mida siis uuelt Carmenilt oodatakse? „Meelelahutuslikus öises otsesaates "Unetud" kõnede ja sõnumite edastamine eetrisse ja neile vastamine. Interaktiivsete mängude läbiviimine, videote/piltide/muusika valik ja esitamine.”

Ühtlasi otsitakse ka päevast saatejuhti. “Päevasaates "Jututuba" vajalik täpsus ning kiire taip. Oluliseks peame head suhtlemisoskust ning viisakust. Peamiseks ülesandeks on saatekülaliste tutvustamine ning kõnede ja sõnumite eetrisse edastamine ning saatejuhtimine etteantud juhiste järgi.”

Tööle saab asuda, kui oled vähemalt 20aastane ja saada pildiga CV. Oluline on ka väga hea eesti keele oskus.

Palka pakutakse 5-8 eurot tunnis.

Kandideerida saab SIIN! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles