Rootsi «bikiinipolitsei» tabas varga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rootsi meedias ja sotsiaalmeedias levib foto, millel on näha bikiinides naist üht meest murule pikali surumas.

Naispolitseinik Mikaela Kellner oli koos sõpradega Stockholmi Rålambshovi pargis päevitamas kui nende juurde tuli mees, kes enda sõnul müüs kodutute ajakirja, edastab The Local.

Nad ei soovinud temaga suhelda, kuid mees jäi kangekaelselt sinna ega lahkunud. Kellnerile hakkas selle mehe käitimine kahtlane tunduma.

«Soovitasin meie seltskonnas olijatel oma asjadel silm peal hoida. Kuid kui mees oli lahkunud, oli ühe sõbra mobiiltelefon kadunud,» meenutas politseinik.

Kellner sai aru, et mees pani ajakirja sõbra mobiiltelefoni peale ja võttis selle koos ajakirjaga kaasa ilma, et keegi oleks seda märganud. Kurjategija arvas, et pääses.

«Sain aru, et mobiil on selle mehe käes, ta oli meist liikunud umbes 15 meetri kaugusele. Minu üks sõpradest on samuti politseinik ja ma ütlesin, et me peame mehe tabama. Saimegi ta kätte ja surusime vastu maad,» meenutas rootslanna.

Nad helistasid tööl olnud kolleegidele, kes tulid sündmuspaika ja viisid varga minema.

Kellneri sõnul on ta töötanud politseis 11 aastat, kuid nüüd oli esimene korda, mil ta tabas kurjategija, olles bikiinides.

Naine pani sõbra tehtud foto varga kättesaamisest sotsiaalmeediasse, kust see meediasse jõudis.

«Leidsin, et see «bikiiniarreteerimine» näeb üsna naljakas välja, kuid olen politseinik, seega pidin sekkuma. Inimesed peaksid olema avalikes kohtades ettevaatlikud, kuna vargad on nagu mustkunstnikud, kasutades erinevaid trikke,» teatas politseinik.

Pilti vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles