Turistid süüdistavad enda veas Google Mapsi

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veneetsia
Veneetsia Foto: SCANPIX

Kaks turisti sõitsid autoga Veneetsias jalakäijate tänavale ning süüdistavad selles Google Maps rakendust.

Turistid sõitsid autoga mööda Suure kanali äärt ja oleksid peaaegu alla ajanud ka ühe seal jalutanud inimese. Sel hetkel otsustasid kohalikud võõraid korrale kutsuda, vahendab Travel and Leisure.

«Me tahame lihtsalt oma hotellini jõuda, mis peaks siit kahe kilomeetri kaugusele jääma. Google Maps juhatas meid siia,» rääkis üks autos olnutest kohalikele.

Veneetsias autoga sõita ei tohi, seal tuleks siiski jala käia, sõita gondli või bussiga. Ühtlasi on seal üleval mitmed autosõidukeelule viitavad sildid, kuid see ei ole ka varem takistanud turiste üritamast.

Eelmisel kuul peeti seal samuti kinni segadusse sattunud turistid, kes olid oma autoga jalakäijate alale tulnud. Keerukas on süüdistada ka Google Mapsi rakendust, sest kohalikud teavad, et Maps annab alates Veneetsiasse jõudmisest jalgsi kõndimise juhiseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles