Intsikurmu toob Islandi Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Agnt fresco

Juba sellel reedel saab hoo sisse Intsikurmu festival, kus parimate Eesti artistide kõrvale on sellel aastal kutsunud korraldajad ka mõne välismaalt pärit muusiku. Loomulikult ei olnud valik suvaline ja möödunud nädalate Islandi jalgpalli vaimustuse tuules saabuvad Põlvasse samasuguse energiaga ja tahtmist täis Islandi punt Agent Fresco.

Agent Fresco näol on tegu hetkel Islandi kõige kuumema muusikasensatsiooniga. Muuhulgad on bändi ninamees ja laulja Arnór Dan Arnarson Islandi parim meesartist ja nende viimane album nimetati Islandi parimaks muusikaalbumiks 2015.aastal.

 ͞Islandi parima bändi Eesti metsade vahele kutsumine märgilise tähendusega ja eristab Intsikurmut teistest Eesti festivalidest,͟ on  Intsikurmu korraldaja Mihkel Kübar oma valikus kindel. Korraldajate jaoks on üheks ammuseks, kuid senini teostamata unistuseks olnud ühendada kaks väikest, aga tubli muusikariiki: Islandit ja Eestit. Lõpuks saab see ka teoks!  

Tule ja naudi Intiskurmu festivali 5-6. august, Põlvas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles