Intsikurmu festival on Põlvaks valmis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Felix Laasme

Kätte on jõudmas Augustikuu esimene nädalavahetus, mis tähendab festivali rahva jaoks kiiret aega. Põlva mändide all seab end sisse ka võrkkiikede, ripptelkida ja kahe suurepärase lava ja veel suurepärasema vibe’ga Intsikurmu Festival! 

Vähem kui nädalake on jäänud selleni, mil Intsikurmu metsapark täitub parimate Eesti artistide, suurepäraste välismaa virtuooside ja murevaba publikuga. Intsikurmu festivali line-up on lõplikult kinnitatud ja oma jah-sõna on öelnud teiste seas ka NOËP, Reket, Lexsoul Dancemachines, I Wear* Experiment, Erki Pärnoja ja Islandi parim meesartist Agent Fresco.  

Korraldajad on toonud Põlva mändide alla kaheks Augustikuu päevaks Eesti muusika absoluutselt paremiku ning pole kahe silma vahele jätnud ka mõnd välismaist maiuspala. Neile, kes muusikale väikseks vahelduseks ka filmielamust soovivad, ehitatakse spetsiaalne, hoolikalt valitud programmiga metsakino. Lisaks saab loomulikult head-paremat juua ja süüa ning lihtsalt mõnusat aega veeta. Rohkem infot leiad festivali koduleheküljelt www.kurmu.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles