Tallinna kesklinnas leegitsesid Gunnar Grapsi hitid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

28.juulil rokkisid Viru keskuse katusel Kristjan Kannukene ja tšellokvartett C-Jam.

Foto: Pärt Tarvas/C-JAM management OÜ

Meeleolu katusel oli raju. Tšellod ja Kristjan suudavad luua oma koosseisuga atmosfääri, mille kõla ei jäta mitte ühtegi külastajat puudutamata.

Vaata galeriid!

Foto: Pärt Tarvas/C-JAM management OÜ

Kontserttuur PÕLEMINE on pühendatud Eesti rocki eeskuju Gunnar Grapsi 65.sünniaastapäevale.

Eesmärk on meenutada ja mälestada põlisest tšellomängijate perest pärit Gunnar Grapsi tema sügisel saabuva 65. sünniaastapäeva eel. Teatavasti oli Gunnar Grapsi isa nii Tartus, Riias kui ka Cēsises tegutsenud tšellist ja pedagoog Igors Gunars Graps-Grafs.

Ka väikese Gunnari muusikaline teekond algas 6-aastaselt tšelloõpingutega. Nii otsustaski Eesti kõige väärikam tšellobänd anda Gunnar Grapsi kuulsaimatele hittidele uue kuue ja kutsuda endale abiks Eesti ühe omanäolisema hõbehääle – Kristjan Kannukese.

Mälestuslikus kavas on esitamisel läbilõige Raudmehe loomingulisest teekonnast – alates bluusist ja lõpetades raju metal-rockiga. Samuti on kavas muusikat Gunnar Grapsi lemmikbändidelt – The Rolling Stonesilt, Led Zeppelinilt, Scorpionsilt jpt.

Foto: Pärt Tarvas/C-JAM management OÜ

Põletatakse järgnevaid välilavasid:

03.08 Pärnu Steineri Aed

04.08 Padise Mõisa õu

05.08 Saku Mõisa õu

Kontsertide algus kl 21

Lisaks jõuab kontserttuur ka Soome. Rockiaustajaid oodatatakse 4.oktoobril kell 19 Helsinkis Aleksandri teatrisse (Boulevardi 23).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles