Video: Michael Douglase poeg pääses pärast seitset aastat vanglast välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas (paremal) ja Cameron Douglas
Michael Douglas (paremal) ja Cameron Douglas Foto: SCANPIX

USA tuntud näitleja Michael Douglase vanim laps Cameron Douglas pääses pärast pikka narkokuritegude eest saadud vangistust taas vabadusse.

Cameron Douglas plaanib vanglakogemustest, sealhulgas üksikvangistuses olemisest kirjutada raamatu, edastab The Independent.

Kohus määras 2009. aastal mehele viie aasta pikkuse vanglakaristuse, kuid karistust pikendati, kuna ta lasi salakaubana narkootikume vanglasse toimetada.

Ta pandi Marylandi osariigi Cumberlandi vanglas kaheks aastaks üksikvangistusse.

Cameron Douglas pidi esmalt vanglast vabanema 2018. aasta alguses, kuid kohus langetas otsuse vabastada ta nüüd. USA allikate teatel elab mees New Yorgis Brooklynis asuvas eksvangide majas, kus sealsetel elanikel aidatakse taas ühiskonda integreeruda. 

Cameron Douglase ema on Michael Douglase eksnaine Diandra Douglas. Paar oli abielus 18 aastat enne kui 2000. aastal lahutas.

71-aastane Oscari võitjast staar külastas sageli vangistuses olnud poega, samas kritiseerides karmilt vanglasüsteemi.

Ta võitles, et poeg ei peaks olema üksikvangistuses, pühendades sellele isegi Emmy auhinnakõne.

«Olin oma pojas pettunud, kuid nüüd olen punktis, kus vanglasüsteem minus pettumust tekitab. Kui sa libastud, siis riik karistab sind. Minu poja puhul on karistus karm, sest kaks aastat üksikvangistuses on liig, mis liig,» teatas näitleja siis.

Cameron Douglast ei saanud üksikvangistuse ajal külastada sugulased ja sõbrad ning ta ei saanud vastu võtta kinke.

Michael Douglase esindaja teatel ei soovi staar oma poja vabanemist kommenteerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles