Kümnes Eesti Hiphop Festival toob lavale Genka ja Põhjamaade Hirmu ühisprojekti 12EEK Monkey

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Suur Papa ehk AROP
Räppar Suur Papa ehk AROP Foto: Instagram/ Arop

12.-13. augustil Tartumaal Tervisespordikeskuses toimuv Eesti Hiphop Festival tähistab sel suvel juba kümnendat sünnipäeva ning sel puhul annab oma esimese ametliku kontserdi ka põnev kooslus 12EEK Monkey.

12EEK Monkey on Põhjamaade Hirmu ja Genka ühisprojekt, mis loodi juba üle kaheksa aasta tagasi. Antud kooslus ei ole varem täispikka kontserti andnud. Paljud lood, mida hiphop festivalil esitatakse, on loodud 12EEK Monkey algusaegadel, kuid kuulda saab ka mitut päris uut lugu.

«Me oleme tõesti vahelduva eduga selle projekti jaoks üheksa aastat lugusid teinud. Aga 12EEK Monkey looming on selline ajatu ning omapärane ja baseerub elu nendele tahkudele, mida inimkond pole veel suutnud tänaseni päris lõpuni lahti kodeerida. Need aastaid tagasi kirjutatud riimid ja mõtted on aktuaalsed ka tänapäeval,» räägib Genka 12EEK Monkey tagamaadest.

Kuna EHHF-l on koos suur osa Eesti hiphopi paremikust ning selles skeenes esineb tihti erinevaid koostöövorme, on suur tõenäosus ka Elva mändide all kuulda selliseid lugusid, mida lives tavaliselt ei kuule.

Eesti Hiphop Festival toimub Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses 12.-13. juulil. Esinejate hulgas on näiteks Chalice, Reket, Genka ja Paul Oja, Metsakutsu, Abraham, Arop a.k.a. Suur Papa, Beebilõust ja paljud teised Eesti hiphopi kuumimad nimed.

Piletid on müügil festivali kodulehel SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles